follow Catalog firme » Firme reparatii utilaje » Reparatii utilaje prahova
  home     Firme reparatii utilaje   Reparatii utilaje prahova

Reparatii utilaje

SUDOTERM

  Actualizat acum 5 zile
reparatii utilaje statie (PRAHOVA)
SUDOTERM este o societate cu cu expertiză dovedită in reparații de calitate, intreținere, modificări constructive și upgrade-uri de echipamente si utilaje. Suntem disponibil 24/7 pentru servicii de inginerie specializate la costuri eficiente. De la intreținerea de rutină la reparații in situ de urgență puteți conta oricand pe sprijinul nostru...
0728 *** ***Click aici!
reparatii utilaje frigorifice (PRAHOVA)
Alchris Industry este in prezent o firma in dezvoltare, avand ca tinta diversificarea gamei de produse si servicii oferite atat persoanelor juridice, cat si fizice. Infiintata in anul 2004, jud.Prahova,firma si-a dezvoltat si extins activitatea avand in prezent contracte de service, intretinere si logistica in toata Romania. Profesionisti in domeniul echipamentelor frigorifice casnice si comerciale oferim solutii si executam cu promptitudine reparatii: frigidere,..
0722 *** ***Click aici!
reparatii utilaje ridicat (PRAHOVA)
Executa constructii civile si industriale si intocmeste planuri de evacuare in caz de urgenta, reparatii macarale si utilaje de ridicat, executie foraje si denisipare puturi de apa, efectueaza incercari si verificari de laborator, executa studii geotehnice, investigatii video in puturi de apa, prospectiuni geofizice cu echipamente seismice, geoelectrice si georadar, asigura consultanta selectare pompe si sisteme de pompare, vinde pompe dozatoare si sisteme..
0244 *** ***Click aici!